Followers

Wednesday, July 25, 2012

SETITIS KASIH DARMIA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua pembaca

Alhamdulillah tadi duk tengok-tengok berita kat facebook, tetiba mata terpaku pada satu kenyataan. nak tahu apa kenyataan yang begitu mengejutkan tu... meh baca bawah ni

"Bila Rindu Tanpa Kata, hati ini dilanda Ributnya Cinta. Fuh! Memang Cinta Gila. Tapi kenapa Duka Bersulam Rindu sedangkan hati sedingin Bidadari Salju? Aduhai..terasa pula kelat-kelat sayang tapi susahnya nak Lafazkan Kalimah Cintamu. Emm..cukuplah 7 Hari Mencintaiku. Tak apa, bukan ke Takdir Itu Milik Aku. Tapi nanti jangan kau rayu aku 'Cukuplah SETITIS KASIH DARMIA'. Darmia? Siapa Darmia? Segalanya akan terjawab dalam keluaran novel terbaru SR Publication yang akan menemui anda bulan ogos ini. Tunggu...TERBAIK DARI KAMI!!!


Pada peminat-peminat novel di Malaysia, Singapura dan Brunei yg masih belum memiliki novel2 hebat keluaran SRP. Dapatkan segera di kedai2 buku popular atau langganan online. Anda pasti berpuashati memilikinya..."


syukur ke hadrat ILLAHI...... Penantian nani bersama peminat semua bakal berakhir. terima kasih atas sokongan dan penantian anda semua.... sama-sama kita tunggu ketibaan OGOS ye.... luv u all

3 comments:

norihan mohd yusof said...

terlalu best lh dek,tak sabar nye akak nak dapat kan'SETITIS KASIH DARMIA'Menguja kan.not 5 star but layak dapat lebih dari tu...............

Anonymous said...

macam mana nak melanggan online? saya betul2 nak beli novel ni sbb saya bukan berada di malaysia skarang.

Naniey TJ said...

terima kasih bt anony yg bertanya... untuk melanggan online anda boleh ke laman web SR Publication.... tp setakat ini belum ada penghantrn ke luar negara.... mgkin anda boleh alamatkn ke kediaman anda di malaysia... jika ada sebarang pertanyaan boleh email nani d nanieytj@ymail.com yer......

p/s: sori lmbt reply coment anda sbb nani jarang buka blog kerana internet sgt lmbab d sini.... jadi sila email k...huhuhuhu